2013-06-20 11:45Nyheter

Sommarhälsning från oss på SBI

null

Hej!

Sommaren kom hastigt i år men mycket har vi hunnit med. Utdelning av Stålbyggnadspriset, miljöseminarium, kurser med internationella föreläsare och mycket, mycket mer. I höst kommer vi att ha ett stort fokus på Stålbyggnadsdagen som går av stapeln den 24 oktober på Nacka Strandsmässan i Stockholm. Det blir ett intressant program med bl.a. ett inledningsanförande av Landshövding Chris Heister. Många har redan anmält sig och stort intresse finns för utställningen! Se till att anmäla dig till årets dag!

Vi kommer anordna fler kurser under hösten, titta på vårt kursprogram på www.sbi.se. Till nyheterna hör bl.a. kursen om knutpunkter och förband för konstruktörer.

Anmälningarna är också i full gång för kursen SBP-N som är ett av momenten för att bli certifierad stålbyggnadskonstruktör, CSK.

Trevlig sommar önskar vi på SBI!Om Stålbyggnadsinstitutet

På SBI tror vi att det för samhället finns stora fördelar med ökat brukande av stål och stålprodukter. Vi är övertygade om att ett hållbart samhälle förutsätter stål och vi har i mer än 50 år arbetat med material och kompetensfrågor som bidragit till ett innovativt och modernt användande av stål. Detta ser vi bidrar till ett ökat användande av stål inom byggbranschen. SBI:s arbete och engagemang möjliggörs bland annat av att knyta olika typer av intressenter till verksamheten. Intressenter är företag som i olika grad är verksamma inom stålbyggande.


Kontaktpersoner

Björn Åstedt
VD
Björn Åstedt
Lars Hamrebjörk
Redaktör & Information
Lars Hamrebjörk