2013-09-04 14:32Nyheter

Fler certifierade konstruktörer kommer!

null

Årets SBI kurs SBP-N är nu igång! Det är den femte kursomgången och 14 deltagare sätter nu tänderna i ett gediget kursprogram. Under höstens sex kursdagar kommer en rad namnkunniga föreläsare ge deltagarna ytterligare kunskap för att bygga på sin kompetens inom stålkonstruktion.

Att certifiera sig som stålbyggnadskonstruktör är en personlig certifiering som ges till dem som har dokumenterad erfarenhet och som verifierar sin kompetens genom SBI:s kurs SPB-N. Själva certifieringen utförs av Nordcert och c:a 25 % av kursdeltagarna går hela vägen till certifiering. Totalt har fram till idag 50 konstruktörer gått igenom kursen. Hitta certifierade stålbyggnadskonstruktörer på http://www.sbi.se/cert_konstruktor/cert_csk.asp.
 
Vilka fördelar detta kan innebära för dig som stålkonstruktör och ditt företag kan du få veta mer om på Stålbyggnadsdagen den 24 oktober där Tomas Storm, Ramböll, kommer att hålla ett föredrag om detta.


Om Stålbyggnadsinstitutet

På SBI tror vi att det för samhället finns stora fördelar med ökat brukande av stål och stålprodukter. Vi är övertygade om att ett hållbart samhälle förutsätter stål och vi har i mer än 50 år arbetat med material och kompetensfrågor som bidragit till ett innovativt och modernt användande av stål. Detta ser vi bidrar till ett ökat användande av stål inom byggbranschen. SBI:s arbete och engagemang möjliggörs bland annat av att knyta olika typer av intressenter till verksamheten. Intressenter är företag som i olika grad är verksamma inom stålbyggande.


Kontaktpersoner

Björn Åstedt
VD
Björn Åstedt
Lars Hamrebjörk
Redaktör & Information
Lars Hamrebjörk